Despre noi

De ce acest magazin?

Acest magazin reprezinta primul si deocamdata singurul outlet on-line din Romania dedicat exclusiv produselor de securitate informatica, orientate atat catre consumatorul obisnuit cat si catre companii. 

Dorim sa popularizam aceste tehnologii in randul utilizatorilor ce pun pret deosebit pe confidentialitatea si integritatea informatiilor si ne-am propus sa atingem acest obiectiv  oferindu-va cele mai bune solutii de securizare a informatiilor dumneavoastra, de la o gama larga de solutii de stocare, transport si back-up al informatiilor pana la echipamente de protectie activa a retelelor informatice. 

Produsele sunt testate

Toate produsele pe care le gasiti pe acest site sunt testate inainte de a fi comercializate, pentru a ne asigura ca ofera un nivel de securitate ridicat. 
Consideram aceste teste individuale ca fiind o garantie a calitatii produselor pe care le oferim, mai departe de specificatiile oferite de producator. 

Echipa
Suntem o echipa de tineri pasionati de securitatea IT si activam in acest domeniu de 11 ani. De-a lungul timpului am participat in numeroase proiecte pentru clienti importanti cum ar fi banci, institutii guvernamentale si militare, furnizori de utilitati etc.

Companie

NetSec Interactive Solutions este o firma de consultanta, furnizoare de servicii, produse si strategii de securitate IT&C, membra a grupului de firme INTERACTIVE.
Compania NetSec Interactive Solutions are un personal specializat, capabil sa realizeze integrarea unui spectru larg de tehnologii de securitate a informatiei.
Activitatea noastra este dedicata exclusiv oferirii celor mai bune tehnologii si servicii in domeniul securitatii IT.

Compania noastra este certificata ISO 9001 si ISO 27001, certificari ce confirma preocuparea noastra pentru a oferi servicii si produse de calitate.