Hiddn

High Density Devices AS este o companie din Norvegia, producatoare de hardware cu functii de criptare permanenta a datelor de pe dispozitive de stocare, cum ar fi hard-Disk-uri si memorii flash USB.

Produsele [hiddn] sunt printre putinele tehnologii de criptare certificate atat FIPS 140-2 Level 3 cat si Common Criteria EAL 4+, acestea fiind aprobate de catre Agentia de Securitate Nationala din Norvegia pentru stocarea datelor clasificate, pana la nivelul NATO RESTRICTED (inclusiv).  FIPS 140-2 Level 3 si CC EAL 4+ reprezinta certificarile de cel mai inalt nivel din industrie iar produsele [hiddn] respecta cerintele acestor standarde. 

 

[hiddn] utilizeaza o tehnologie de criptare hardware proprietara, patentata ce asigura criptarea integrala a tuturor informatiilor scrise pe mediul de stocare, indiferent de felul acestora. Activitatea criptografica este transparenta pentru utilizator, task-urile fiind procesate in timp real de cryptochip-ul proprietar, fara necesitatea instalarii de software si/sau driveri aditionali. 

 

Oferind o gama larga de produse ce acopera, practic, orice modalitate de conectare a unui suport de stocare la o interfata PC, [hiddn] ofera cele mai bune tehnologii de criptare, in cel mai accesibil mod. Cheile de criptare sunt stocate pe un smartcard portabil iar autentificarea se poate face doar prin introducerea respectivului card in cititorul livrat odata cu produsul. In cazul in care pierdeti dispozitivul de stocare (hard disk-ul extern, stick-ul USB), datele stocate raman in forma criptata in absenta smart-card-ului ce contine cheile de criptare. 

 

Produsele [hiddn] se adreseaza atat utilizatorilor mobili, oferind tehnologii de criptare pentru dispozitive conectabile USB cat si utilizatorilor de calculatoare desktop, oferind o gama larga de module conectabile PCI/PCIe sau SATA, pentru criptarea integrala a discurilor din sistem. 

Tehnologiile de criptare patentate si pretul  competitiv fac din solutiile [hiddn] un best-buy in orice situatie in care aveti nevoie de securizarea datelor stocate!

 

 

[hiddn] Crypto Adapter - un produs unic ce se adreseaza celor ce folosesc stick-uri USB pentru stocarea si transportul informatiilor. Acesta se conecteaza la un port USB al calculatorului dvs., urmand ca memoria USB pe care doriti sa o criptati sa fie introdusa in interfata Crypto Adapter. Autentificarea se face dupa introducerea PIN-ului pe tastatura dispozitivului iar decriptarea informatiilor se face doar dupa introducerea smart card-ului in Crypto Adapter. Acest dispozitiv este destinat celor ce nu doresc sa investeasca in stick-uri USB cu criptare hardware proprie si vor sa foloseasca stick-urile deja existente.  

 

[hiddn] Laptop - dispozitiv ce permite criptarea transparenta, hardware si in timp real a tuturor informatiilor de pe discurile din laptop-urile dvs. Autentificarea se face cu Smart Card folosind o tehnologie wireless, fara contact. Astfel,va veti autentifica prin simpla trecere a Smart Card-ului dvs. peste carcasa exterioara a Laptop-ului.

 

[hiddn] Desktop - un dispozitiv adresat celor ce vor sa cripteze discurile din sistemele desktop. Placa PCI/PCIe dispune de doua porturi SATA, ce permit criptarea hardware, transparenta si in timp real a pana la 2 hard disk-uri, indiferent de dimensiunea acestora. Dispozitivul permite instalarea unui Smart Card ce contine cheile de criptare precum si un cod PIN prestabilit. 

 

[hiddn] SATA Adapter - reprezinta un dispozitiv de tip interfata, ce se conecteaza intre interfata SATA a unui calculator, copiator, fax, scanner, dispozitiv de retea etc. si interfata de disc. Permite criptarea oricaruri disc SATA conectat, criptarea fiind de tip hardware, transparenta pentru utilizator si independenta de sistemul de operare folosit. Autentificarea se face cu Smart Card ce poate fi introdus in cititorul montat pe dispozitiv. SATA Adapter este un produs ideal pentru cei ce doresc sa cripteze informatiile stocate pe dispozitive externe sau in dispozitive active de retea.

 

[hiddn] USB - este un hard disc extern cu criptare hardware recomandat transportului de date. Folosind aceleasi tehnologii de criptare patentate, hiddn USB permite un grad sport de securitate dar si portabilitate. Autentificarea se face in baza Smart Card-ului livrat cu dispozitivul. 

 

[hiddn] KMS - un sistem de gestiune a cheilor de criptare si a Smart Card-urilor emise in compania dvs, permite un management facil si flexibil al tuturor Smart Card-urilor si  a cheilor de criptare asociate, folosite impreuna cu dispozitivele [hiddn]

 

Pentru mai multe detalii si comenzi, vizitati catalogul [hiddn]